Image

Bernard Hrženjak apsolutni pobjednik

Pravu ljetnu listopadsku subotu u TK Sveti Martin iskoristili su za održavanje završnog dana Murske lige 2023. koju već dugi niz godina održavaju u suradnji s Teniski klub Mursko Središće.

Kroz cijelu sezonu liga se odigravala 5 kola u kojima je aktivno sudjelovalo 38 igrača, a obilježio ju je apsolutni pobjednik Bernard Hrženjak koji je ostvario stopostotni učinak i osvojio ligu bez ijednog poraza.

  1. BERNARD HRŽENJAK
  2. SAŠA TRKULJA
  3. KRUNOSLAV ŠKVORC

Kao i inače, dan završnice zaokružili su turnirom slučajnih parova u kojem su sudjelovali igrači koji su odigravali Mursku ligu 2023. S obzirom da su parovi bili koncipirani na principu ostvarenog rankinga kroz cijelu sezonu (najbolje rangirani/naslabije rangirani, itd.), vrhunskog tenisa nije nedostajalo, a najbolje plasirani su bili:

  1. BERNARD HRŽENJAK/VLADIMIR PINTARIĆ
  2. BRANKO HRŽENJAK/MARKO DEBELEC
  3. JURICA NOVAK/JOSIP SAKAČ
  4. KARLO HRŽENJAK/GORAN PERČIĆ

“Na kraju želimo zahvaliti svim igračima koji su kroz cijelu sezonu sudjelovali u Murskoj ligi, a posebno svima koji su svojim prisutstvom uveličali dan završnice i učinili ga i više nego vrijednim za bilježenje u naše teniske memoare. Možemo samo reći da se već veselimo sljedećoj sezoni”, poručili su domaćini.