Zrinskice večeras idu po četvrtu pobjedu zaredom

Još se nisu stišale emocije o nastupu reprezentacije u kvalifikacijama za EHF EURO 2022. godine, a pred nama su nova uzbuđenja u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi za žene. U ovom tjednu naime, Zrinskice ponovno čekaju dva kola.

Zrinskice večeras od 18 sati igraju gostujući suret protiv Sesveta, ekipe koja je u četiri kola osvojila isto toliko bodova.

Trener Goran Mrđen mora biti zadovoljan stanjem na bodovnoj ljestvici, a prema ekipi Sesveta ima puno respekta.

“Sesvete su u dosadašnjem tijeku prvenstva, pokazale da su respektabilna ekipa. To su posebice pokazale protiv Koke, gdje su u neizvjesnoj završnici izgubile jedan razlike. Utakmica u tjednu, poremeti svima ritam treninga, a sada posebice, jer su igračice bile na okupljanju reprezentacije, kako kod nas tako i kod domaćina. Očekujem neizvjesnu utakmicu“, kazao je trener Mrđen.

Vrlo dobre igre na vratima Zrinskog ove sezone prikazuje vratarka Marta Kozjak.

“U sljedećem kolu očekuje nas teško gostovanje kod ekipe Sesveta. Sesvete u dosadašnjem dijelu prvenstva igraju odlično, Koki su parirale svih 60 minuta, a pobjedile su i Trešnjevku gostima što samo potvrđuje njihovu kvalitetu. Sigurno da nas čeka jedna teška i neizvjesna utakmica pogotovo zato što i jedni i drugi imamo malo vremena za pripremu s obzirom na reprezentativna okupljanja prošli tjedan. Ovo malo vremena što imamo za pripremu pokušati ćemo iskoristiti što bolje i nadam se u srijedu odigrati dobru utakmicu, čvrsto u obrani i strpljivo u napadu“, poručila je

Zrinskice su u nizu od tri pobjede zaredom, a u čakovečkim redovima vjeruju i nadaju se kako taj niz mogu i nastaviti.