Završna sportska svečanost NŠO Mala Subotica

Minule subote završetak sezone obilježen je kako se i priliči sportskim sadržajima za djecu i roditelje. Ove godine u goste su im došle dvije Nogometne škole sa kojima gajimo dugogodišnje sportsko prijateljstvo.

Na poziv da im uveličaju završnu sportsku svečanost povodom završetka sezone odazvali su se NŠ Dinamo/Zelenko i NŠ Međimurec/Sloboda(S) sa većim dijelom svojih ekipa. U sportskom djelu odigrale su se međusobne utakmice u kojima ovaj puta rezultat nije bio bitan. Ekipe kategorija U7, U8, U11, U13 te U16  svojim su utakmicama dale mali podsjetnik onoga u čemu smo cijele sezone uživali, a to je druženje svih onih koji omogućuju da se ovakav program rada sa mladima u sve tri sredine nastavlja usprkos svim problemima koje imaju.

Roditelji polaznika koji su sastavni i veliki dio ove priče koja se ne može ispričati na najbolji način bez njih dali su veliki danak svemu ovome što je viđeno kroz cijelu sezonu, a kulminiralo je velikom proslavom ove subote. Dobre sportske te ostale prigodne vibracije osjećale su se na svakom koraku tog poslijepodneva duboko u noć.

“Veliko HVALA svima koji su omogućili te odradili ovaj sportski događaj na visokom nivou”.