Završio 16. ljetni karate kamp “Tigrić“

U srijedu 25. kolovoza 2021. godine u sportskoj dvorani Srednje škole Prelog završio je šesnaesti po redu besplatni ljetni karate kamp Tigrić. I ove godine kamp je održan pod pokroviteljstvom Zajednice sportskih udruga Grada Preloga te u organizaciji Karate kluba Mihovil iz Preloga, a pod stručnim vodstvom trenera Miljenka Krušelja, Nikole Markana, Luke Marđetka, Maje Šestak i Leone Krušelj.

Pod motom „Jedan više na treningu, jedan manje na ulici“ velik broj djece i mladih okupio se kako bi učili borilačke tehnike i tehnike samoobrane te na taj način jačali tijelo i duh. Sadašnji i budući članovi kluba kao i njegovi simpatizeri treniranjem i radom na sebi priveli su kraju ljetne praznike i mentalno se pripremili za što uspješniji početak nove školske godine. Bavljenje sportom izrazito je bitno za zdravlje i kvalitetu života svakog pojedinca stoga treneri pozivaju sve zainteresirane osobe da se pridruže radu kluba i njegovoj veseloj sportskoj zajednici.

Treninzi se odvijaju utorkom i četvrtkom u vremenu od 19.00 do 20.00 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Prelog uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.