Vincetić i Jesenović najavljuju BSK: “Vjerujemo u sutrašnju pobjedu”

Danas je održana konferencija za novinare na kojoj su klub predstavljali trener i sportski direktor Goran Vincetić i vratar Matija Jesenović.

Nakon korona i reprezentativne pauze na nogometni teren vraćaju se nogometaši Međimurja.  Crveno – crni ponovno su u pogonu od srijede 11. studenog i spremni će dočekati petak i susret s BSK-om.

  • Bili smo u dosta nezgodnoj situaciji jer su neki igrači bili pozitivni. Svakome smo individualno slali trening. Dečki su se dosta dobro pridržavali svih naših uputa. Kad smo se vratili prošli tjedan na trening vidjelo se da su dečki imali pauzu, ali ja vjerujem da ćemo se uspjeti pripremiti za sutrašnju utakmicu, kazao je Vincetić.

Za susret s BSK-om ne konkuriraju Vuk, Marcijuš i Zanjko koji je dobio jedan udarac i još uvijek u klubu ne znaju što će biti s njim. Kapetan Hranilović jučer se vratio iz samoizolacije i sigurno neće startati od prve minute, dok su ostali igrači spremni za sutrašnji susret.

  • Imamo široki kadar i vjerujem da ćemo uspjeti pronaći rješenje za sve pozicije. BSK je 11. momčad lige, jako su nezgodni, a u svom kadru imaju najboljeg strijelca lige, osvrnuo se Vincetić na kadar uoči susreta.

Vincetićeva vojska do sada je odigrala 12 utakmica, a s 22 boda nalaze se na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s četiri boda i utakmicom manje od vodećeg Hrvatskog Dragovoljca.

  • Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom sezone i fale nam dva boda da bi bili potpuno zadovoljni. Dečki su stvarno dobri, pristup im je odličan, a do sada smo odigrali samo dvije lošije utakmice. Nisam zadovoljan s tim porazima, ali vjerujem da možemo jako dobro i uspješno nastaviti sezonu, zaključio je Vincetić.

Bjelobrđani su 11. momčad lige sa 16 bodova, a njihove boje brani bivši igrač Međimurja Josip Čikvar. Do sada su postigli 17 pogodaka, a imaju i najboljeg strijelca lige, Marka Dabru s 11 pogodaka.

  • Do sada je bilo sve u redu. Od mene se traži da puno igram što mi odgovara. Za najboljeg strijelca lige pripremali su nas treneri i vjerujem da ćemo bez problema to riješiti, kazao je Jesenović

Međimurje i BSK posljednji međusobni ogled na čakovečkom stadionu odigrali su 29. ožujka 2019. godine, a u tom susretu crveno – crni su pobijedili s 1:0 pogotkom Tkalčića.

14. kolo 2. HNL između Međimurja i BSK-a igra se u petak 20. studenog s početkom u 17 sati. Prema odluci stožera susret se igra bez gledatelja, a gledatelji će ga moći pratiti uživo putem društvenih mreža.