Image

VELIKO POJAČANJE: Terme Sveti Martin imaju nagradu za svakog haklera

Peto izdanje Malonogometnog hakla održat će se 22. i 23. lipnja u na SRC-u Trate u Nedelišću pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće i Nogometnog kluba Nedelišće.

U petom izdanju cilj nam je ponovno bio da svaki od natjecatelja dobije nagradu. Zahvaljujući Termama Sveti Martin to će nam i uspjeti.

Nema ljepšega nego na kraju turnira vidjeti svu djecu nasmiješenu. Upravo s tim ciljem gledamo na naš hakl te smo uz pomoć sponzora osigurali nagradu za svakog natjecatelja. Također, oni najbolji koji će biti plasirani od 1. do 4. mjesta u svojoj kategoriji, uz medalje dobivaju vrijedne, vrlo bogate nagrade“.

Svatko tko zaigra na petom izdanju hakla dobit će dnevnu ulaznicu za Terme Sveti Martin koju može iskoristiti u ljetnim mjesecima.

Kategorije na ovogodišnjem 5. malonogometnom haklu:

2007 i mlađi – nedjelja prijepodne

2009. i mlađi – subota prijepodne

2011. i mlađi – nedjelja poslijepodne

2013. i mlađi – subota poslijepodne

2015. i mlađi – nedjelja prijepodne

2017. i mlađi – nedjelja prijepodne

*cure mogu biti godinu dana starije

*točna satnica znat će se tri dana prije turnira

*postoji mogućnost turnira za 2005. godište i mlađe (max 8 ekipa), ako ima zainteresiranih, nek nam se jave na navedeni broj)

Kotizacija i nagrade

U kotizaciju od 8€ po igraču uključeno je toplo jelo, osvježavajuće piće, vrijedna nagrada za sudjelovanje, puno utakmica, brojnih osmijeha, novih prijateljstva, a oni najbolji imat će što pronaći u nagradnoj vrećici. Također, svaka ekipa imat će minimalno 5 utakmica. Turnir se igra na male golove (1m) na terenu veličine 20x12m.

Nakon grupne faze igra se turnir završnice, ali i utješni turnir kako bi svaki natjecatelj odigrao optimalan broj minuta. Maksimalan broj igrača po ekipi je 6.

Prijave se primaju putem ONLINE obrasca ili putem Vibera, Wappa te pozivom na broj 099 440 2093.

Za hladna pića i topla jela bit će zaduženo NK Nedelišće dok će brigu za zdravlje voditi Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.