Uspješni judaši na prijemu kod gradonačelnice, najavljen kamp juda u kolovozu

S Prvenstva Hrvatske članovi Judo kluba Zrinski Čakovec vratili su se s nova dva uspjeha i odličja. Tako je Lorenna Hranilović u kategoriji -70 kg osvojila brončanu medalju s 3 pobjede i 1 porazom, među 17 judašica. Lorenni je ovo četvrta uzastopna medalja na prvenstvu Hrvatske, a nakon uspjeha dobila je poziv za pripreme s reprezentacijom Hrvatske.

Jona Žvorc pak je u kategoriji do 46 kg osvojio brončanu medalju s 4 pobjede i 1 porazom, u kategoriji od 26 judaša.

Kako bi im čestitala na novom uspjehu, u svom ih je uredu primila gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, s kojom su podijelili dojmove s natjecanja, najavili proces treninga za buduće razdoblje, ali i naglasili kako je judo sve popularniji sport u Čakovcu i Međimurju.

Gradonačelnica je ujedno iskoristila priliku te s predsjednikom kluba Ivicom Jalšovcom i trenerom Filipom Šeketom porazgovarala o uvjetima treninga u klubu i najavila planove za nove terene koji će biti omogućeni na korištenje udrugama, klubovima i građanima uz Učiteljski fakultet u Čakovcu.

Svi zajedno istakli su ponos velikim brojem djece u judu općenito i u čakovečkom klubu, ali i najavili kako će se u okviru ljetnog kampa “Svaki tjedan sport jedan” kamp juda za sve osnovnoškolce organizirati od 29. kolovoza.