Ude:”Nadam se da ću se vratiti u formu da napravim cijelu vježbu”

Pred najboljim međimurskim gimnastičerom je Europsko prvensvo koje se održava u Turskoj.

Hrvatska muška seniorska i juniorska reprezentacija u sportskoj gimnastici večeras leti put Turske, preko Istanbula i Adane do Mersina gdje ih od 9. do 13. prosinca čeka 34. Europsko prvenstvo.

“Ova godina svima je čudna i jako teška. Od početka sezone imali smo samo dva natjecanja. To su bili Svjetski kupovi u Australiji i Bakuu gdje su nas nakon kvalifikacija potjerali doma i to je bilo to. Cijele godine dobro sam trenirao i dobro sam se pripremao. Mislio sam da će u drugoj polovoci godine biti dosta natjecanja, no sve je otkazano. Nas je spasila Cro Gym liga gdje sam se dobro pripremio i pobijedio”.

“Što se tiče Olimpijskih igara vidjet ćemo hoće li biti iduće godine. Ja još nemam vizu za Tokio, ali postoje neke male šanse i ja ću dati sve od sebe da napravim najbolje što mogu u ovom trenutku. I još sada krajem godine Europsko prvenstvo, prvi puta u mojoj karijeri je u prosincu veliko natjecanje. Bio sam super spreman prije tri tjedna i onda sam dobio koronu i gotovo dva tjedna sam morao biti u izolaciji i naravno da me to vratilo natrag. Sad dan po dan, idemo na Europsko, nadam se da ću se vratiti u formu da napravim cijelu vježbu i nadam se da će sve biti u redu”.