Image

U Čakovcu su se igrale humanitarne partije golfa

LIONS KLUB Zrinski Čakovec, u okviru velike svjetske humanitarne organizacije radi u humanom području za potrebite u lokalnoj zajednici, pomažući socijalno ugroženima, Udruzi slijepih i slabovidnih, Udruzi za Down sindrom međimurske županije, Udruzi za autizam Pogled, stradalima od potresa na Banovini itd…

Ove godine akcijom “Pogled na golf” okupili su sve generacije na partiji mini golfa, a prikupljena sredstva od kotizacije na terenima uz Gradski bazeni “Marija Ružić” Čakovec, proslijediti će se Udruzi za autizam Pogled za financiranje rada s autističnom djecom.

“S velikom sam se radošću priključila i ove godine, ovom projektu koji je, ponosni smo, ujedno i dio obilježavanja Dana Grada Čakovca. Svaki doprinos, bez obzira na veličinu, može napraviti razliku u kvaliteti nečijeg života. Samo zajedno možemo učiniti svijet prihvatljivijim za sve, uključujući i osobe s autizmom. Bravo za sve koji su odlučili pomoći i ove godine, hvala Lionsima koji su nas okupili u veselju, humanosti i rekreaciji”, poručila je čakovečka gradonačelnica.