Tvrtka Komet d.o.o. razveselila mališane iz Mladosti Komet

Zahvaljujući suradnji sa tvrtkom Komet d.o.o. iz Preloga te razumijevanju direktora Dražena Sinka, od prošloga vikenda svi su mali igrači Mladosti Komet obučeni u nove dresove.

Da ulaganje nije uzaludno, najmlađi nogometaši Mladosti Komet pokazali su već na prvim utakmicama. Tako je ekipa U10, pobjedom protiv Sloge iz Čakovca, osigurala prvo mjesto u svojoj skupini Zimske lige limača Međimurskog nogometnog saveza.

Ekipa U7 osvojila je drugo mjesto, a ekipa U8 prvo mjesto na 10. Zelenko – Dinamo Cupu, prošlog vikenda u Podturnu. Uz ove ekipe, redovito medalje na turnirima osvajaju i ostale ekipe Mladosti Komet. Iz Nogometnog kluba Mladost Komet, i ovom prilikom zahvaljuju tvrtki Komet d.o.o. na razumijevanju. Ulaganje u ove male igrače sigurno je dobro i opravdano.

Prije desetak dana Mladost Komet bila je i organizator turnira mlađih dobnih kategorija. Nogometni klub Mladost Komet ovom prilikom zahvaljuje i svima onima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira: Optimus potencijali d.o.o., Domet d.o.o., Jurčec transporti d.o.o., Eurobeton d.d., Hilding Anders d.o.o., kao i Zajednici sportskih udruga Grada Preloga.

Seniorska ekipa Mladosti Komet redovito trenira i priprema se za nastavak sezone. Konačno domaća, ‘priločka’ Mladost Komet, jedna je od najmlađih momčadi u ligi, a pod vodstvom trenera Gregora Bunca, trenira se već dvadesetak dana.

Odigrane su utakmice protiv mlade ekipe Slaven Belupa, Dinama iz Domašinca i Dinama iz Palovca, a sljedećeg će vikenda prijateljsku utakmicu odigrati i s Jedinstvom iz Gornjeg Mihaljevca.