Tijesan poraz Zrinskica u Umagu, pojačanja se pokazala u dobrom svjetlu

Večeras su Zrinskice gostovale u Umagu, a susret uživo mogli ste pratiti preko Youtube kanal Hrvatskog rukometnog saveza. Iako preko malih ekrana, Zrinski je imao veliku podršku na Youtubeu što se moglo vidjeti po komentarima.

Većina prvog dijela pripala je Umažankama koje su Zrinskicama dozvolile samo tri vodstva i to u prvih deset minuta. Nakon toga prednost je stalno na strani domaćih koje su na odmor otišle s prednošću 17:14.

U drugom dijelu domaće su uspjele sačuvati prednost, iako je Zrinski u nekoliko navrata stiga do pogodak zaostatka. Na kraju pobjeda domaćina 32:31.

U redovima Zrinskica nove igračice Marija Borković i Gabrijela Gudelj pokazale su se kao prava pojačanja za ovu ekipu i vjerujemo kako će uz njih i iskusnog trenera ostanak biti osiguran. Treba pohvaliti i Iru Resman koja je bila nepogrešiva, a susret je završila sa šest pogodaka.

Za Umag je igrala brončana “Kraljica šoka” Marijeta Vidak, a u prvoj utakmici nakon Eura zabila je tri pogotka (3/5).

Sada slijedi dvotjedna stanka za dodatno uigravanje pa u Čakovec dolazi Sinj protiv kojeg Čakovčanke moraju osvojiti dva boda.

ŽRK Zrinski: Žvorc, Car, Rebernik, Gudelj, Radek, Vuljak, Siročić, Zanjko, Balić, Resman, Vukojević, Bartolić, Potočnjak, Blagus, Borković, Balent.