Image

Sveti Martin na Muri je njihova TOP destinacija

Nogometaši Zrinjskog iz Mostara ponovno su došli u naš kraj kako bi odradili pripreme za nadolazeću sezonu.

Momčad je protekle sezone igrala u skupinama Konferencijske lige, a u prvenstvu je završila na drugom mjestu. Nekoliko godina zaredom gosti su u Svetom Martinu na Muri za koji imaju samo riječi hvale. Jer da nije tako, ne bi ih ponovno pratili u našem Međimurju.

“Ovo je treća godina u nizu da ćemo središnji dio priprema odraditi u Svetom Martinu na Muri, a to najbolje potvrđuje koliko smo zadovoljni uvjetima koje nudi ova lokacija odakle smo u prethodne dvije godine hvatali zalet prema novim trofejima, ali i uspješnim nastupima na međunarodnoj sceni”, poručili su iz kluba.

Kako izgledaju njihovi treninzi možete pogledati na službenoj klupskoj stranici gdje svakog dana u svijet šalju prekrasne fotografije s nogometnih terena u Svetom Martinu na Muri.

Popis igrača koji se nalaze u Svetom Martinu na Muri: Anis Sefo, Goran Karačić, Marko Marić, Arman Šutković, Josip Ćorluka, Kerim Memija, Hrvoje Barišić, Slobodan Jakovljević, Toni Šunjić, Marin Magdić, Amir Duraković, Sebastian Corda, Mario Tičinović, Tomislav Kiš, Ivan Posavec, Tarik Ramić, Antonio Ivančić, Igor Savić, Antonio Prskalo, Marko Kozina, Matija Malekinušić, Mario Ćuže, Fran Topić, Besart Abdurahimi, David Čamber, Nardin Mulahusejnović, Franko Sabljić, Nemanja Bilbija

foto: HŠK Zrinjski