STK Goričan prvi otvara novu stolnotenisku sezonu

Stolnoteniski klub Goričan, ako to dozvole epidemiološke prilike, organizacijom 4. Goričan Opena, prvi će otvoriti novu sezonu u Međimurskoj županiji.

Na turniru, koji će se od 10:00 sati igrati na dvanaest stolova u tamošnjoj školskoj sportskoj dvorani predviđene su kategorije seniora, žena, kadeta i kadetkinja (zajedno) i šest starosnih veteranskih kategorija, a igrači i igračice će od 15:00 sati moći igrati i parove.

Pojedinačno će se prvo igrati kvalifikacije po skupinama, a zatim razigravanje i utješno natjecanje na ispadanje, a parovi od početka do kraja na ispadanje. Polufinaliste u svim pojedinačnim kategorijama organizator će nagraditi pokalima, a najbolje u utješnom nadmetanju i u parovima medaljama.

Pravo nastupa imaju svi registrirani i neregistrirani igrači i igračice, koji se prijave najkasnije do pola sata pred početak natjecanja u dvorani, e-mailom na josip.duran@gmail.com ili mobitelom na 099/211-7797 (Josip Đuran). Za nastup je pred početak turnira potrebno uplatiti prijavninu od 30 kn za kadetske ili 80 kn za ostale pojedinačne kategorije, a prijavnina uključuje i ručak. Propozicije su u cijelosti objavljene na stranici STK Goričana www.stk-gorican.hr.