“Stipe me zaista iznenadio svojom gestom”

Svojim radom, zalaganjem, igrama i talentom privukao je pozornost na sebe i tako zaslužio konstantan rad s prvom momčadi. Lovro je kao desetogodišnjak stigao u Slaven Belupo iz Mladosti iz Preloga, a pet godina kasnije, upisao je i prve seniorske minute, ali i pogodak u najvišem hrvatskom rangu. U utorak je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri. Talentirani veznjak jučer je u klupskim prostorijama, zajedno s direktorom kluba Aleksandrom Aleksovskim, potpisao trogodišnji ugovor.

Ugovor vrijedi do ljeta 2024. godine, a nakon potpisivanja Zvonarek nije skrivao zadovoljstvo.

“Prvo bih se zahvalio Slaven Belupu što mi je ukazao ovakvo povjerenje te ću učiniti sve da ga i opravdam. Osjećaj je zaista predivan, a na meni je da se sada kroz svaki trening dokazujem i slušam smjernice trenera, stručnog stožera i iskusnih igrača. Cilj mi je da svi zajedno napravimo odlične pripreme, da nas služi zdravlje i da kroz prvenstvo ostvarimo sve što se od nas traži. Osobni cilj mi je da napredujem iz dana u dan”, rekao je Zvonarek.

Svoju igračku i ljudsku veličinu pokazao je Stipe Bačelić Grgić. Veznjak je na svoju inicijativu i inzistiranje ‘predao’ dres s brojem 10 Lovri i tako pokazao što misli o njegovom talentu. Bačelić – grgića dobro poznaje i međimurska publika, budući da je dres Međimurja nosio u sezoni 08/09.

“Prije svega, Stipe me zaista iznenadio svojom gestom. Kroz treninge sam ga upoznao kao odličnog igrača, ali i ono važnije, kao kvalitetnu i jako dobru osobu koja je uvijek sprema pomoći. Unatoč tome ovaj potez zaista nisam očekivao. Zahvaljujem mu se od srca, a ja ću napraviti sve da igram u skladu s brojem na leđima i pomažem svojoj momčadi da ostvaruje rezultate koje od nas očekuju naši navijači”, zaključio je mladi veznjak Slaven Belupa.