Specijalizirani vratarski kamp u Međimurju

Vratarski kamp Cotić-Starčić je specijalizirani  kamp koji se u protekle gotovo tri godine stabilizirao na području cijele Hrvatske kao sinonim za kvalitetan rad s vratarima. 

Treneri Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić educirani su treneri pri HNS Akademiji , posjeduju UEFA „ B“ licencu  i „ A “ licencu trener specijalist za vratare.   

Kamp je svoje prvo izdanje u istarskoj Dajli doživio 2018. godine kada je imao oko 30 prijava nakon čega su u 2019. krenuli sa ljetnim terminom  (pet dana) u Ravnoj Gori  danas već tradicionalnoj ljetnoj bazi.

U 2019. održan je treći zimski kamp u Dajli sa 30 polaznika.  Kvalitetan rad prepoznat  je ubrzo, tako da su u 2020. godini  imali četvrto i peto izdanje vratarskog kampa „Cotić-Starčić“ u Ravnoj Gori sa 40 polaznika, i to u čak  dva termina. Izuzetno zadovoljni što su u oba termina imali maksimalan broj prijava. 

Zimski kampovi, šesti i sedmi po redu realizirali su u prosincu 2020.godine i početkom 2021.godine u  istarskoj Dajli.

U tekućoj 2021. godini ostvarili su planirano povećanje ljetnog kampa koji ide u tri termina i popunjen je u rekordnom roku sa čak 60 vratara koji dolaze iz cijele Hrvatske i Slovenije. 

Kamp je to koji raste velikom brzinom, a sada su i dovoljno veliki da svoj rad predstave u Međimurskoj županiji.

Od prvih dana snažno praćeni od strane medija, a uz redovne i ažurne obavijesti vezanih uz kampove, dva medija već tradicionalno nakon ljetnih kampova kreiraju i promotivne video-reportaže.