ŠN Dinamo – Zelenko organizira međunarodni turnir: Dolaze Hajduk, Crvena Zvezda, Lokomotiva…

Škola nogometa Dinamo-Zelenko organizira 3. Međunarodni nogometni turnir pionira U-15 koji je posvećen g. Vlatku Markoviću, legendarnom igraču, treneru i najdugovječnijem predsjedniku HNS-a.

Turnir će se održati 07. i 08. kolovoza u mjestima Domašinec i Novakovec.Na turniru sudjeluje ukupno 10 ekipa iz 4 države koje su raspoređene u dvije grupe.

Grupa A (utakmice se igraju u Domašincu): FK Crvena zvezda Beograd, NK Nafta 1903 Lendava, NK Lokomotiva Zagreb, NŠ Međimurje-Čakovec i NŠ Sloga Čakovec.

Grupa B (utakmice se igraju u Novakovcu): HNK Hajduk Split, ZTE Zalaegerszeg, NK Varaždin, ŠN Rudar Mursko Središće i domaćin ŠN Dinamo-Zelenko.

Nažalost, GNK Dinamo Zagreb bio je primoran otkazati sudjelovanje na turniru u posljednji čas zbog neplaniranih obaveza svojih igrača na kampu HNS-a.Prve utakmice u subotu počinju u 10:00 sati.

Svečano otvorenje turnira je na rasporedu u subotu u 15:30 sati u Domašincu gdje su pozivi upućeni, između ostalih, Zlatku Daliću, Robertu Prosinečkom i Zorislavu Srebriću. Završnica turnira će se odigrati u Domašincu gdje je u nedjelju sa početkom u 16:30h predviđena utakmica za 3. mjesto, dok će se u 18:00 sati odigrati veliko finale.