Image

Simunić:”Spremni smo za Polet”

U prostorijama čakovečkog kluba održana je medijska konferencija.

U redovima NK Međimurje vlada odlična atmosfera nakon prve pobjede u prvenstvu pa s optimizmom dočekuju gostovanje u Svetom Martinu na Muri. Puni respekta odlaze na teško gostovanje za koje smatraju da im je najlakša utakmica u sezonu, budući da je Polet veliki favorit pa nemaju što izgubiti.

Predstavnik kluba Miljenko Ovčar pohvalio je rad trenera koji je nakon pobjede nad Dinamom počastio dečke s večerom koja je ekipu dodatno zbližila.

“Zajedno smo dva mjeseca i ušli smo u natjecateljski dio. Nikad nismo kukali i vrlo sam zadovoljan prošlim tjednom. Žao mi je što smo igrali s Varteksom u prvom kolu jer nismo bili 100% spremni, kao što smo sada. Dinamo (D) je odlična ekipa koju smo natrčali pa je rezultat vrlo pozitivan. Njih sam dobro skautirao i znao sam sve o njima”, kazao je Simunić pa najavio novi susret.

“Priključio nam se mladi Stjepan Horvat, vratio se Vrbanić, spreman je i Drk pa će svi oni vjerojatno dobiti minutažu u Svetom Martinu na Muri. Nema mladih i starih, samo spremnih. Idemo dobrim putem i vjerujem u pozitivan rezultata. Cijenim Polet, kolegu Brezovca i imamo samo riječi hvale za njih. Idemo se potući, igrati pametno pa što bude. Želim doći u teške jesenske kiše da budemo moćni na svim pozicijama”, zaključio je Simunić.

Susret Poleta i Međimurja igra se u subotu s početkom u 16:30 sati.