Robert Mikac novi predsjednik, lige će voditi Denis Tratnjak

U četvrtak je održana izborna skupština Međimurskog stolnotensikog saveza.

Otvorio ju je dosadašnji predsjednik Dražen Korent koji je pozdravio sve prisutne, zatim su odabrana tijela za funkcioniranje skupštine, utvrđen je kvorum te su sve odluke donesene pravovaljane.

Iznesena su izvješća o radu i financijsko izvješće od strane predsjednika, te izvješće nadzornog odbora. Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena te je doneseno razrješenje o starom vodstvu saveza. Za predsjednika saveza kandididrao se samo Robert Mikac koji je dobio jednoglasnu podršku prisutnih. Promijenio se i Izvršni odbor te iz prošlog mandata Vinka Grgića zamijenio je Filip Panić, Tomislava Koprivca Radovan Šarić, te Franju Flaca zamjenjuje Denis Tratnjak te je sada u sastavu Dražen Korent, Robert Mikac, Radovan Šarić, Tomislav Repalust, Ivan Špicar, Filip Panić, Denis Tratnjak.

Nadzorni odbor ostaje u istom sastavu, a pod razno je sljedila zahvala uz gromoglasni pljesak skupštine gospodinu Franji Flacu za vođenje liga posljednjih 14 sezona, te obavljanje funkcije tajnika, rizničara u Međimurskom stolnoteniskom savezu. Njegov nasljednik bit će Denis Tratnjak.

Gromoglasnom pljesku Franji Flacu, iako virtualnom, priključuje se i Međimurska Sportska Mreža.