Image

Prvi Festival sporta, zdravlja i zdrave hrane u Nedelišću

S veseljem vas pozivamo na događaj koji će vas inspirirati da se posvetite zdravom načinu života. S ponosom najavljujemo ZdrovjeFest, Festival sporta, zdravlja i zdrave hrane, koji će se održati u dvorani MESAP-a 25. studenog 2023. s početkom u 10 sati.

ZdrovjeFest je više od običnog festivala. To je prilika za sudjelovanje i zajedničko promicanje sporta, zdravlja i kvalitetne prehrane. Osim raznovrsnih sportskih aktivnosti poput nogometa, odbojke, košarke, kuglanja, badmintona, stolnog tenisa, boksa, karatea, gimnastike, plesnih studija i mnogih drugih, na Festivalu će se predstaviti i fitness treneri koji će vam pomoći da pronađete svoj put do vrhunske kondicije.

Nudimo i priliku za nutricioniste i zaljubljenike u zdravu prehranu da podijele svoje znanje o pravilnoj prehrani i pripremi zdrave hrane. Svi su dobrodošli da se aktivno uključe i promoviraju sebe, svoje sportske klubove ili vlastitu struku u sklopu našeg Festivala. Ovdje nije riječ samo o sudjelovanju, već i o aktivnom doprinosu promociji zdravog načina života.

Ovom prilikom, želimo vas obavijestiti da su rezervacije mjesta za sudjelovanje na ZdrovjeFestu otvorene. Pozivamo sve zainteresirane da se jave i osiguraju svoje mjesto na Festivalu.

Cilj našeg Festivala je jednostavan – promocija sporta, zdravog načina života i kvalitetne prehrane. Želimo potaknuti sve generacije, posebno mlade, da se aktivno bave sportom, brinu o svom zdravlju i prehrani. No, naravno, svi ste dobrodošli, bez obzira na dob, jer nikada nije kasno da se počnete brinuti o sebi.

ZdrovjeFest je prilika da se okupimo kao zajednica i podijelimo svoju strast prema zdravom načinu života. Budite dio ove inspirirajuće manifestacije i potaknite sebe i druge na putu prema zdravlju i vitalnosti.

Vidimo se 25. studenog u 10 sati u dvorani MESAP! Ne propustite ovaj izvanredan događaj, gdje će se spojiti sport, zdravlje, zdrava prehrana i zajednička strast prema boljem i zdravijem životu!