“Protiv Nedelišća smo favoriti, a sutra nam igra samo pobjeda”

Nogometni klub Međimurje organizirao je medijsku konferenciju na kojoj je trener i sportski direktor kluba Goran Vincetić govorio o protekloj utakmici s Podravinom, stipendijskim ugovorima, a najavio je i sljedeći susret s Radnikom te finale kupa protiv Nedelišća.

Pobjeda protiv Podravine

Odigrali smo jako dobro i dominantno prvo poluvrijeme. Nadigrali smo protivnika u svim segmentima igre i smatram da je utakmica mogla završiti s puno većim rezultatom u našu korist. Drugim dijelom nisam zadovoljan. Očekivao sam da ćemo probati povećati rezultat i nastaviti dominaciju, ali nije bilo tako i morali smo se čupati. Utakmica je na kraju bila nervozna, a rezultirala je isključenjem našeg i njihovog trenera. Morali smo to puno bolje i lakše završiti. zadovoljan sam s tri boda koja nas ostavljaju u borbi za viši rang.

Gostovanje u Križevcima

Direktan susret koji nam uz poklapanje nekih stvari utječe na ulazak u viši rang. Utakmica je biti ili ne biti. Posljednja utakmica tamo završila je pobjedom Radnika 7:1 i nadam se da ova neće tako. Imamo kvalitetu i moć da utakmicu pobijedimo, dođemo im na dva boda i dovedemo prvenstvo u neizvjesnost. Osvajanjem četvrtog mjesta dajemo si nadu kako ćemo se plasirati u viši rang. Za sutrašnju utakmicu nema ozlijeđenog Petrenka i kartoniranog Jesenovića kojeg će zamijeniti mladi Kirić u kojeg imam velikog povjerenja.

Stipendijski ugovori

Ponudili smo dosta ugovora, neki su prihvatili, o njima neću, ali ću vam reći imena onih koji nisu potpisali ugovore s nama. Trojica igrača odbili su ugovore i odlaze u Varaždin. Ovim putem im želim puno uspjeha u njihovoj karijeri. Moje mišljenje je da taj put nije ništa bolji od ostanka u Međimurju, ali vrijeme će pokazati. Nadam se da će se kroz nekoliko godina pokazati kako sam ja bio u krivu te da će ovi mladići napraviti dobre karijere. U toj priči je i vratar Kirić koji ima ponudu Varaždina, ali sve je na njemu.

Finale kupa s Nedelišćem

Prva utakmica igra se u Nedelišću 25. svibnja u 17:30 sati. Uzvrat je kod nas 1. lipnja, ali sami termin utakmice još nije poznati. Nedelišće je zanimljiv protivnik koji je ispod naše razine i sve ispod naše pobjede bi bio veliki neuspjeh. Preuzimamo ulogu favorita i već u prvoj utakmici želimo riješiti pobjednika finalista kupa.