Image

Poznati ukupni pobjednici “Lige Rudar”

Nakon svih šest kola, pobjednik kraće staze je Marko Podvez, drugo mjesto zauzeo je Darko Okreša, a treće Marko Bobičanec! U ženskoj kategoriji, pobjednica kraće staze je Marina Sanjković, dok je drugo i treće mjesto pripalo Eni Oletić i Nives Benc.

Ukupni pobjednik duže staze je Vedran Rešetar, drugo mjesto pripalo je Đorđu Šafariću, a treće Mariju Severu. U ženskoj kategoriji, pobjednica duže staze je Ines Novinić, drugo mjesto zauzela je Dijana Novak, a treće Senka Grabant.

Marina Sanjković

Čestitke svima na odličnim rezultatima koji su postignuti! Ove godine ukupno je nastupilo 128 trkača na obje staze i veseli nas što svake godine imamo i sve više novoprijavljenih osoba jer je najvažniji cilj ove lige potaknuti što veći broj ljudi na kretanje, vježbanje, trčanje. Hvala i svim sponzorima, volonterima koji su bili tu kada nam je bila potrebna pomoć, jer bez njih ne bi niti bilo moguće organizirati cijelu ligu! Ligu su trčale i dvije djevojčice Ana Sanjković i Ena Vuri te posebne velike čestitke i njima! – poručio je organizator utrke, TK Rudar.

Sve rezultate detaljnije pogledajte na Facebook stranici TK Rudara ovdje.

tekst: medjimurski.hr