Polet (SMnM) uvjerljivo slavio u međimurskom derbiju

Po treći puta u ovoj sezoni sastala su se dva velika sportska rivala. Ovog puta susret je odigran na popularnoj “Šoderki”, a pobjedu su upisali gosti iz Svetog Martina na Muri.

Rudar – Polet 0:4

U prvom dijelu međimurskog derbija pogodaka mreža se nije tresla, iako su obje momčadi imali nekoliko dobrih prilika za postizanje barem jednog pogotka.

U drugom dijelu dominirao je Polet, a bolju igru naplatili su s četiri pogotka u mreži domaćih. Prvo ih je u 55. minuti u vodstvo doveo Perčić, a samo tri minute kasnije rezultat je povisio Glavica. Već u 64. minuti Težak postiže pogodak za 0:3, a pobjedu Poleta zaključio je Brezovec u 83. minuti.

Rudar: Rajf, Mesarić, Vurušić, Patafta, Zadravec M., Ptiček, Zrna, Zeljko, Šupljika, Vinko, Vaš (Kovač, Mesarić Lo., Zadravec A., Nedeljko, Murković)

Polet (SMnM): Jambres, Karlovčec, Horvat, Krištofić, Škvorc, Barat, Šarić, Hozjan, Glavica, Perčić, Šegović (Horvat, Medved, Cindrić, Brezovec, Težak, Dodlek)

U posljednjem kolu drugog dijela prvenstva Rudar na domaćem terenu dočekuje Podravac, dok Polet putuje na gostovanje u Đurđevac.