Početkom sljedećeg tjedna trebao bi se znati sastav 4. NL Čakovec – Varaždin

Održana je sjednica Izvršnog odbora varaždinskog Županijskog nogometnog saveza nakon koje još nije poznat sastav Četvrte nogometne lige skupina Čakovec – Varaždina za sezonu 2021./2022, donosi portal Varaždinske vijesti.

“Čekamo odluku HNS-a i Ureda za sport vezano za promjenu članka 35. u Propozicijama natjecanja za Četvrtu NL, a čime bi se liga mogla popuniti i s klubovima koji su plasirani niže od petog mjesta,s obzirom na to da su klubovi iz međimurskog Saveza, plasirani na prvih pet mjesta, dali izjave u kojima ističu da ne žele igrati Četvrtu nogometnu ligu skupinu Čakovec – Varaždina u sezoni 2021./2022. Stigle su nam prijave klubova iz Međimurske županije koji su lošije plasirani, a htjeli bi sljedeće sezone participirati ligi, međutim, varaždinski ŽNS ne želi donositi bilo kakve odluke koje suprotnosti s Propozicijama natjecanja za Četvrtu NL i potrebna nam je suglasnost Hrvatskog nogometnog saveza i Ureda za sport HOO-a da nam to dozvole, kako bi klubove, koji zadovoljavaju kriterije i uvjete, mogli uključiti u natjecanje. Uz 11 prijavljenih, 8 iz Varaždinske i tri iz Međimurske županije, još tri kluba priključit ćemo ligi iz Međimurske županije, tako da će liga brojati 14 sudionika”, izvijestio je glavni tajnik varaždinskog ŽNS-a Ivan Novak.

S obzirom na to da se čekaju odluke varaždinski ŽNS je prolongirao odluku o sastavu lige.

Odluke očekujemo, a konačnu odluku o sastavu lige donijet ćemo naredni ponedjeljak kada će se održati još jedna sjednica Izvršnog odbora varaždinskog ŽNS-a, a održat će se i sjednica MNO, na kojoj ćemo sve verificirati. Inače verificirali smo liste sudaca i delegata za narednu sezonu za sve lige, tako da smo s te strane spremni za novu sezonu”, zaključio je Novak.

izvor: Varaždinske vijesti