Pobjede Rudara, Poleta i Dinama (D)

Odigrano je 16. kolo 3. Hrvatske nogometne lige – Sjever, a međimurki klubovi upisali su tri pobjede.

Dinamo (D) – Koprivnica 2:1

Momčad trenera Dalibora Gorupića prve proljetne bodove tražila je u domaćem susretu protiv Koprivnice, trenutno posljednje momčadi u ligi. Preokrenuli su domaćini nakon gostjućeg vodstva. Pogotke vrijedne tri boda postigli su Stjepan Krznar i Dominik Novak.

Dinamo (D): Prekupec, Kovač, Šimunić, Sabol, Petak, Malenović N., Rališ, Bacinger, Vugrinec, Mezga, Krznar S. (Medvešek, Drk, Marodi, F. Novak, Malenović K., Jakšić, Novak D., Mlinarić)

Podravac – Rudar 1:4

Rudarovci su pobjedu iz uvodnog kola željeli potvrditi u Virju kod Podravca. U toj namjeri su i uspjeli. Kevin Nedeljko zabio je za 0:1, zatim domaći izjednačuju, a onda opet šou ima Slaven Hlišć s dva pogotka. Četvrti gol za Rudar postigao je Evald Vinko.

Rudar: Kodba, Antolović, Zeljko, Šardi, Hlišć S., Hlišć N., Vaš, Cimerman, Nedeljko K., Nedeljko P., Vinko (Srpak, Liklin, Puljić, Martinjaš, Belaj, Novak, Mikulić)

Polet (SMnM) – Varteks 2:0

Poletovci su na teškom gostovanju u Orahovici slavili s 4:2, a sada ih je kod kuće čekao još jedan zahtjevan protivnik. U Sveti Martin na Muri došao je Varteks predvođen Nikolom Goričancom. Poletovci su nastavili sa sjajnim igrama te su s dva pogotka u drugom dijelu slavili s 2:0. U strijelce su se upisali Patafta i Mihalinec.

Polet (SMnM): Jambres, Mesarić, Mihalinec, Horvatić, Barat, Horvat P., Patafta, Šarić, Žganec S., Perčić, Telebar (Topolnjak, Štefanec, Žulić, Mezga, Jurinić, Žganec J.)

Ostali rezultati: Radnik – Virovitica 2:0, Podravina – Papuk 2:3