Osječani odradili prvi trening u Svetom Martinu na Muri

Nenad Bjelica formu za novu sezonu odlučio je brusiti u Svetom Martinu na Muri u koji su došli po drugi puta. U prekrasnom Svetom Martinu na Muri ništa im ne nedostaje, a domaćin NK Polet na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom stoji im na raspolaganju od 0 – 24.

Momčad Osijeka jučer je stigla u Svti Martin na Muri gdje će odraditi 12 dana središnjeg pripremnog razdoblja za novu sezonu. U autobusu su svoja mjesta zauzela 34 igrača, a ima i onih koji će se suigračima pridružiti koji dan kasnije poput rekovalescenta Mihaela Žapera i reprezentativca Ivice Ivušića čiji će odmor još malo potrajati. Laszlo Kleinheisler je u procesu oporavka i još neko vrijeme neće biti u punom treningu.

U Međimurje se nalaze: Marko Malenica, Marko Barešić, Franko Kolić, Tin Sajko, Karlo Bartolec, Mato Miloš, Alen Grgić, Mile Škorić, Slavko Bralić, Danijel Lončar, Yevhen Cheberko, Adrian Leon Barišić, Mario Jurčević, Marin Leovac, Ivan Cvijanović, Darko Nejašmić, Diego Barri, Petar Brlek, Mijo Caktaš, Ognjen Bakić, Vedran Jugović, Amer Hiroš, Ivan Fiolić, Šime Gržan, Nikola Janjić, Vinko Petković, Kristijan Lovrić, Kristian Fućak, Ramon Mierez, Antonio Mance, Mihret Topčagić, Dion Drena Beljo i Mirlind Daku. Na put je krenuo i lijevi bočni/stoper iz Belišća, Luka Zebec koji će imati prigodu nametnuti se stručnom stožeru.