Image

Odlični rezultati mladih gimnastičarki Nedelišća

Protekle subote u SGC ” ATON”, jednoj od najboljih gimnastičkih dvorana u Republici Hrvatskoj, u organizaciji GK ”Nedelišće”, održano je gimnastičko natjecanje u Osnovnom programu po nazivom ”ATON KUP 2023”.

U punoj gimnastičkoj dvorani natjecalo se više od 140 malih gimnastičara i gimnastičarki iz 6 klubova regije Sjever – GK ”Novi Zagreb”, GK ”Trešnjevka”, GK ”Gimko” Samobor, GK ”Bjelovar”, GK ”Vindija” Varaždin i domaćina GK ‘Nedelišće”.

Nakon nastupa na natjecanjima u Zagrebu, Ljubljani i Rijeci, posebnost ovog natjecanja bila je činjenica da je njegova organizacija ujedno bila i prvo natjecanje malih gimnastičarki GK ”Nedelišće” u svojoj dvorani, pred svojim roditeljima i domaćim gledateljima.

U prekrasnoj atmosferi i nezaobilaznoj tremi pred nastup, male gimnastičarke kluba u sastavu: Nera Frančić, Sara Novak, Emeri Regina Obase, Vita Srnec, Nora Žnidarić, Mila Maček, Erika Ščerbić, Vita Korunić Špoljarić, Ana Marija Tkalec, Karla Korunić, Eva Vinković i Marta Kutnjak, ostvarile su odlične ekipne i pojedinačne rezultate.

Tako je ekipa u sastavu Mila Maček, Erika Ščerbić, Vita Korunić Špoljarić i Ana Marija Tkalec u kategoriji V. osvojila 3. Mjesto.

Ekipa u sastavu Nora Žnidarić, Nera Frančić, Sara Novak, Emeri Regina Obase i Vita Srnec u kategoriji III. osvojila 2. Mjesto, dok je pojedinačno u ovoj kategoriji Emeri Regina Obase osvojila 2. Mjesto, a Vita Srnec 1. Mjesto.

U kategoriji VIII. nastupila je Marta Kutnjak, dok su u kategoriji VI. Pojedinačno nastupile Karla Korunić koja je osvojila 2. Mjesto i Eva Vinković koja je osvojila 1. Mjesto.

Svi sudionici natjecanja iskazali su veliko zadovoljstvo organizacijom sa željom da se ponovo sretnu na idućem ATON KUPU 2024.

Čestitamo malim gimnastičarkama na postignutim rezultatima, organizatoru GK ”Nedelišće” na odličnoj organizaciji, uz posebnu zahvalu Tijani Korent na uloženom trudu u pripremi samog natjecanja, te svim trenerima, roditeljima i volonterima koji su doprinijeli organizaciji ovog lijepog sportskog događaja.