“Naša publika daje poseban osjećaj na stazi”

U subotu 19. lipnja s početkom u 19 sati vozači iz 12 zemalja natjecat će se za tri prva mjesta koja vode u GP Challenge. a stadion Milenium u Donjem Kraljevcu domaćin je još jedne motociklističke poslastice u Međimurju i to u nepunih 10 mjeseci nakon SGP Challenge utrke.

Jurica Pavlic, naš najbolji vozač s početkom ove sezone umirovio je svoj motor i odlučio se preseliti na tribine, tj. u organizacijski tim:

„Ova odluka bila je iznimno teška; nakon 20 godina utrkivanja vrijeme je da jednom i ja gledam utrku i uživam s vanjske strane ograde kao jedan od onih koji su navijali i za mene. Naravno da će biti pomalo čudan osjećaj, no veselim se tom novom iskustvu. Siguran sam da će utrka biti zanimljiva, puna odličnih vožnji!“ reći će Jurica.

„Naša publika daje poseban osjećaj na stazi, rijetko tko voli utrke kao Međimurci i to ćemo pokazati u subotu. Nadam se da se vidimo u što većem broju!“

Ulaznice se prodaju u dvije kategorije: glavna tribina (uz start) po 100 kn te ostale tribine po 80 kn, dok djeca do 12 godina imaju besplatan ulaz. Ulaznice možete nabaviti preko sustava www.entrio.hr ili na dan utrke na ulazu na stadion. S obzirom na epidemiološke uvjete, pazit ćemo na razmak između gledatelja na tribinama, te omogućiti više punktova za dezinfekciju i smanjenje gužvi.