MURID primio vrijednu donaciju od Poleta (SMnM)

Nogometni klub Polet iz Svetog Martina na Muri donirao je hvalevrijednih 40.000,00 kuna Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu (MURID) za pomoć u izgradnji Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu koji će se nalaziti u Pribislavcu.

Miroslav Novinščak, predsjednik NK Polet i dopredsjednik Međimurskog nogometnog saveza, najavio je ovu donaciju početkom godine kad je Izvršni odbor MNS-a odredio NK Polet kao nositelja kvalitete u seniorskoj kategoriji.

Nastavak je ovo niza aktivnosti između međimurskih nogometnih klubova i MURID-a, a u sklopu kojeg i kup za seniore u sezoni 2022/23. nosi naziv Kup “Za prvih 1000 dana djetinjstva”, nazvan po akciji prikupljanja sredstava za izgradnju Centra.

Humanitarnim akcijama dosad su MURID-u donacijama pomogli i NK Graničar iz Kotoribe, NK Dubravčan iz Donje Dubrave, Škola nogometa Donje Međimurje, Nogometna škola Međimurje-Čakovec, te Međimurski nogometni savez.

Pomozite i vi u izgradnji Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID, a više informacija pronađite na: https://za1000danadjetinjstva.murid.hr/