Muraken na najbolji način zatvorio sezonu

Protekle subote u dvorani „Graberje“ u Varaždinu održavao se 6. Međunarodni Shito ryu cup  Varaždina na kojem su sudjelovali karatisti iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. U konkurenciji  između 19 klubova i  200 natjecatelja, ekipa Murakena  je u ukupnom poretku klubova ostvarila odlično 2 mjesto na turniru.

Najuspješnija natjecateljica Murakena je Josipa Katalenić, osvojivši prva mjesta u kategoriji  KATE kadetkinja  i juniorki, a uspješno natjecanje za Muraken potvrđuje Filip Golubić koji je također u  katama osvojio zlato i srebro, Ivan Katalenić osvojivši zlato u borbama i srebro u katama, a zatim slijede Kelly Leskovec osvojivši broncu u katama i srebro u borbama te Nika Maltarić osvojivši zlato i broncu u borbama, Toma Frančić  u kategoriji  dječaka  u izvođenju kata osvaja dvije bronce.

Zatim slijedi Ivan Mesarić sa zlatom i Sven Tot sa srebrom u izvođenju kata te Maksim Mlinarić s brončanim odličjem u borbama, na žalost u repasažnoj borbi Ivan Frančić sudačkom odlukom gubi borbu za brončano odličje. Treba napomenuti  da se za turnir pripremala i Helena Novak, ali je zbog bolesti morala odustati.

Muraken i na ovom natjecanju dokazuje uspješan rad sa svojim mladim natjecateljima koji su odlično odradili turnir i zatvorili sezonu natjecanja na najbolji način. Slijedeći izazov je redovito godišnje polaganje za više pojaseve  pa slijedi kratak odmor i početak nove sezone.

Klub se zahvaljuje roditeljima, Auto servisu Alen i gradu Mursko Središće na potpori i realizaciji turnira.