MSTC Čakovec debitira pred domaćom publikom

Ovaj vikend subota 9.10. i nedjelja 10.10. Na rasporedu je 2.kolo Superlige, te 1. Hrvatske Lige isto muški i žene u kojima nastupaju naši klubovi.

MSTC Čakovec u subotu je trebao igrati protiv STŠK Dugo Selo, međutim utakmica je nažalost odgođena zbog Covida.

U nedjelju u Čakovcu u dvorani 3. Osnovne Škole u 11 sati, debi MSTC Čakovec pred domaćom publikom, dolazi STK POŽEGA. Nadamo se da će povratak trenera Kučevića pozitivno utjecati na naše dečke da ostvare i prvu pobjedu u Superligi.

U 1.Hrvatskoj ligi muški oba naša predstavnika, STK Mihovljan i STK Putjane gostuju u Koprivnici kod Podravke. Prijepodne u 11:00h dolazi mladi sastav Mihovljana, te se ne nadaju borbenom igrom vratiti kući sa punim pljenom, dok popodne u 17:00h dolazi sastav Putjana, koji nakon poraza u derbiju u prvom kolu traži prve bodove u prvenstvu.

U 1.Hrvatskoj ligi žene tri naše predstavnice igraju međusobno u dva Međimurska derbija. Stk Mihovljan i Stk Šenkovec gostuju kod MGK-Drave u Žabniku te kod STK Hodošan. U prijepodnevnim satima u 11:00h u Hodošan dolazi STK Mihovljan, dok Šenkovec u to vrijeme igra u Žabniku protiv domaćina STK MGK-Drave. U popodnevnim satima u 17:00h mijenjaju se protivnici te Hodošan dočekuje Šenkovec, dok STK Mihovljan gostuje u Žabniku.

izvor: MSTS