Image

Mlada poduzetnica s osmijehom trenira u teretani

Završila je školu za kozmetičara, u radnom odnosu je nekih 5 godina. Od prošle godine ima svoj vlastiti beauty salon, a u 7 mjesecu salon slavi svoj prvi rođendan, a Klara Škvorc željno isčekuje proslaviti taj uspjeh sa svojim klijentima te obitelji.

Uz svakidašnju obavezu barem tri do četri puta tjedno izdvoji vrijeme za sebe u teretani. Taj 1h u Dr7eam Gym je u upotpunosti ispunjava jer sam ulazak u teretanu puni je pozitivnnom energijom zahvaljujući trenerima. Ta njihova pozitiva prenosi se na nas vježbače što je izuzetno važno jer izlaskom iz teretane moraš se osjećat bolje i pun pozitive.

Koje si sve sportove trenirala do sada?

Što se tiče sporta nisam se baš bavila s nekim sportom, ali sam oduvijek voljela izdvojiti barem malo vremene za trčanje i teretanu. Gledajući videje na Instagramu i na Facebooku znala sam da je to teretana u kojoj želim vježbati.

Kako si upoznala Daria? Što ti se sve kod njega sviđalo?

Prvi princip rada s Darijem imala sam u teretani u Čakovcu pred nekih 4 godine. Kad sam primjetila da uskoro otvara svoju vlastitu teretanu znala sam da ću se kad tad pojaviti u njoj. De7eam Gym sam odabrala zbog upoznavanja nove okoline te tehnike rada i zbog same inovacije teretane. 

Poruka za one koji još nisu počeli trenirati?

Moja preporuka za sve one koji još nisu krenuli, a htijeli bi. Krenite jer ako nećete vi nitko neće umjesto vas. Sve ide od vas, oduka je teška, ali vjeruj mi jednom kad kreneš Dario i njegov tim ti neće dozvoliti da odustaneš. Oni ćete motivirat za još veći rad na sebi, i tek tada ćeš shvatiti što je ljudsko tijelo i što sve mi možemo napraviti od njega. Ujedno je zdrav čovjek bogat čovjek iako toga nisi svjestan. Poboljšaj svoj život te živi zdravo jer tijelo postiže ono što um vjeruje stoga donesi tu tešku odluku i kreni u Dr7eam Gym. I da kad dođeš do one faze odustajanja prisjeti se zašto si započeo.