Međimurski judaši nastupali u Mariboru

Judaši su se uputili u Maribor na “Pokal Nika Vrabla” koji je ujedno i posljednji turnir u 2021. godini.

Na natjecanju je sudjelovalo 181 natjecatelj iz 27 kluba i 6 država. Čakovečki predstavnici su bili:

1. Fran Hranilović (60kg) zablistao je na natjecanju, nanizao je 3 sjajne pobjede te je osvojio je 1.mjesto.

2. Lorenna Hranilović (+70kg) otvorila je natjecanje pobjedom protiv slovenske prvakinje države, nakon toga nanizala je još 3 pobjede i sa ukupno 4 pobjede osvojila je 1.mjesto.

3. Anas Ramadani (+60kg) prvu borbu pobjeđuje, u drugoj nesretno gubi međutim zbog ukupno boljeg bodovnog stanja osvojio je 1.mjesto.

4.Iker Novak (-46kg) u prvom kolu je slobodan, u drugom pobjeđuje predstavnika Slovenije I ulazi u finale, tamo vodi međutim nakon sekunde dekoncentracije pada i gubi borbu. Osvojio je 2.mjesto

5. Meris Ramadani (-50kg) sa dvije odlične pobjede i dva poraza osvojio je 3.mjesto.

6.Petar Balunović (-46kg) prvu borbu gubi od predstavnika iz Slovenije, kroz repasaž dolazi do borbe za postolje gdje pobjeđuje te je  osvojio 3.mjesto.

7.Nikola Jalšovec (-60kg) prvu borbu ekspresno pobjeđuje, u polufinalu gubi od domaćeg predstavnika te u borbi za medalju pobjeđuje. Osvojio je 3.mjesto

8. Loren Janković Crnčec ( 42kg) u prvom kolu ga je čekao slovenski prvak države gdje nakon regularnog vremena borba odlazi u zlatni bod ( golden score). Nažalost Loren tamo gubi i odlazi u repasaž gdje pobjeđuje i dolazi u borbu za brončanu medalju. Nažalost nije uspio pobjediti te osvaja 5.mjesto

9. Jona Žvorc (-46kg) odličan je otvorio turnir sa pobjedom, u polufinalu nakon 2 minute regularnog vremena  i 3 minute golden scora gubi te ima priliku doći do brončane medalje, tamo nakon 10 minuta neizvjesne borbe nažalost pada i gubi 3.mjesto.

“Nakon turbulentne godine možemo biti više nego zadovoljni rezultatima naših judašica i judaša. Dobili smo nove natjecatelje koji su se odmah nametnuli kao favoriti u svojim kategorijama, dok su stariji judaši kontinuirani i dobri, ne sumnjamo da ćemo sljedeće godine imati još bolje i zapaženije rezultate. Sada slijedi stanka od 15 dana a nakon toga zimske pripreme od 03.01. – 07.01. koje će se održati u  Delnicama”, poručuje trener Filip Šeketa.