Image

Međimurje ugošćuje tradicionalnog rivala Ivančicu

S maksimalnim skorom od 4 pobjede košarkaši Međimurja ulaze u 5. kolo 2. ML Sjever u kojem su u subotu domaćin tradicionalnom rivalu Ivančici iz Ivanca. Utakmica se igra s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani u Ivanovcu.

Dodatno pomlađeni sastav Međimurja za ovu sezonu koji je imao i dosta zdravstvenih problema u početnih mjesec dana prvenstva, ipak je neokrznut prošao sve dosadašnje prepreke.

Iako su se očekivale pobjede, poznato je da najteže zabilježiti „već unaprijed upisane bodove“.

Stoga je omjer od 4-0 u prva četiri kola veliki poticaj da se pokuša zadržati taj niz nepobjedivosti.

Nakon 4 utakmice s ekipama koje će se boriti uglavnom za pozicije u donjem dijelu tablice, sada je u studenom puno veći izazov pred čakovečkim košarkašima puno veći izazov. Međutim, u redovima Međimurja idu utakmicu po utakmicu.

Najprije Ivančica koja je tradicionalno neugodan protivnik koji ima izvrsnog strijelca Deana Hercega, kao i nekoliko drugih aduta, stoga će naš još uvijek nekompletiran sastav morati svojski zapeti da nastavi pobjednički niz.

Trener Štef Novak može biti zadovoljan što je ovaj tjedan na treningu imao raspolaganju imao udarnu petorku, kao  i sve mlađe snage osim Franje Kranjčeca koji nažalost još uvijek muku muči s pomalo misterioznom upalom lakta. Sa stopalom pak ima problema zadnjih desetak dana povratnik Pađan koji je imao svoju rolu u svakoj dosadašnjoj utakmici, tako da je njegov nastup upitan.

Uglavnom, bez obzira na sve probleme, uz maksimalnu borbenost i dobru energiju u redovima Međimurja vjeruju u još jednu pobjedu s kojom bi ostali u samom vrhu drugoligaškog poretka.

Iz čakovečkog kluba pozivaju sve navijače i ljubitelje košarke da napune gledalište sportske dvorane u Ivanovcu jer su utakmice protiv Ivančice uvijek bile zanimljive i atraktivne.