Image

Međimurje održalo skupštinu, Rajko Toplek do daljnjeg vodi klub

Nakon gotovo dvije godine NK Međimurje održao je redovnu skupštinu. Od 23 člana skupštine, pristuno je bilo njih 16, a sve odluke su donešene jednoglasnom odlukom.

Na samoj skupštini potvrđene su ostavke Izvršnom odboru od Damira Dominića, Gordana Horvata i Ivana Kolarića dok Nenad Hranilović zbog nespojivih dužnosti ne može biti član izvršne vlasti. Novi čovjek u Izvršnom odboru je predsjednik Nogometne akademije Međimurje Emil Bogdan dok Marijan Uršanić i Augustin Jesenović ostaju dio Izvršnog odbora.

Potvrđena je odluka da je Rajko Toplek ovlašten voditi poslovanje kluba, a popunjen je i Nadzorni odbor. Novi član je Josip Feher, uz Branka Kovačića i Marijana Bujanića koji su tu od ranije. Što se tiče financija, klub je u 2022. godini imao prihode od 1 212 062 kuna te rashode od 1 754 525 kuna.

Najavljeno je da će se kroz tri mjeseca održati izborna skupština, a u tom vremenu održat će se i sastanci s gradskom i županijskom vlasti te sponzorima. Kao gosti na skupštini bili su predsjednik gradskog vijeća Josip Varga, predsjednik MNS-a Kristijan Antolović te predsjednik sportske Zajednice Međimurja i član IO HNS-a Mato Kljajić.