Međimurje kod Belišća za kraj prvog dijela sezone

Nakon burnog prošlog tjedna te već devetog ovosezonskog poraza, šestog na domaćem terenu, nogometaše Međimurja u nedjelju očekuje posljednje ovosezonsko kolo u kojem gostuju kod ekipe Belišća.

Naime u prošloj domaćoj utakmici Međimurje je nastupilo bez trinaestorice standardnih igrača. Razlog tome bila je neisplata obećanih ishoda te još puno neispunjenih obećanja igračima te je tako priliku za ovosezonski debi dobila nekolicina juniora. Ekipu je vodio pomoćni trener Damir Vugrinec, a iz kluba su suspendirali igrače koji su odbili igrati utakmicu s Opatijom, a na klupi Međimurja više nije ni trener Igor Budiša. Kako saznajemo iz pouzdanog izvora, postignut je dogovor uprave i suspendiranih igrača te su tako ponovno svi bili na trenigu i pripremaju se za posljednju ovosezonsku utakmicu. Čakovčanima su bodovi itekako potrebni jer su trenutno na devet osvojenih te na 15. mjestu lige koje ih trenutno vodi u niži rang.

Nedjelja im donosi utakmicu 15. kolo SuperSport 2. NL, a u njemu gostuju kod vrlo dobre ekipe Belišća. Belišćani su konstatno dobrih igrama stigli do petog mjesta lige te 25 osvojenih bodova, a posljednjih pet kola ne znaju za poraz. Isto tako u šest domaćih utakmica, samo jednu su izgubili te je jasno da naše dečke očekuje jako težak posao.

Pred nogometašima Međimurja novo je teško gostovanje, no znajući da su upravo na gostovanjima odigrali svoje najbolje ovosezonske utakmice, nadamo se da će u nedjelju odigrati hrabro s ciljem u osvajanje novih, prijekopotrebnih bodova.