Image

Međimurci s medaljama

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog stolnoteniskog saveza u Šenkovcu je 29.10.2023.održan 2. otvoreni stolnoteniski turnir regije Sjeverna Hrvatska koji se igrao u kategorijama klinci/klinceze i najmlađi kadeti/kadetkinje. Natjecanje je okupilo natjecateljE iz Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije koji su stvorili pravu sportsku atmosferu.

Najuspješniji Međimurci bili su Florijan Gregurec (Kos Kotoriba) sa zlatom u kategoriji najmlađih kadeta dok je Frano Bajuk iz STK Šenkovca, a koji trenira u STK Zasadbreg bio brončani. Kod najmlađih kadetkinjakotoripčanka Nika Gregurec u finalu je pobijedila Milu Hrkec, klupsku suigračicu iz STK MGK Drava Žabnik, dok je Veronika Žinić (Kos Kotoriba) osvojila broncu.

Komplet medalja za mlade međimurske stolnotenisače upotpunile su klinceze Taša Bestijanić sa srebrom i Tena Crnčec s trećim mjestom. Sljedeće regijsko natjecanje je 3. turnir Regije Sjever koji se igra 19. studenog, a većina sudionika već će sljedeći tjedan nastupiti na Memorijalu Mirko Abramović u Varaždinu.

NAJMLAĐI KADETI:

1. FLORIJAN GREGUREC (KOS KOTORIBA)

2. DARIAN HENEZI (VIS)

3. FRANO BAJUK (STK ŠENKOVEC)

3. LEON MAGDALENIĆ (VIS)

NAJMLAĐE KADETKINJE:

1. NIKA GREGUREC (STK MGK DRAVA ŽABNIK)

2. MILA HRKEC (STK MGK DRAVA ŽABNIK)

3. VERONIKA ŽINIĆ (KOS KOTORIBA)

KLINCI:

1.VITO KLAČANSKI (POD)

2.VIKTOR ŠORONDA (KŽC)

3. JURICA TOPOLOVEC (STK MGK DRAVA ŽABNIK)

KLINCEZE:

1. LORENA MAGDALENIĆ  (VIS)

2. TAŠA BESTIJANIĆ (STK ŠENKOVEC)

3. IDA HADARI (STK MGK DRAVA ŽABNIK)

3. LEA KOS (STK MGK DRAVA ŽABNIK)

3. TENA CRNČEC (STK ŠENKOVEC)