Image

Male Zrinskice u osmini finala

Pobjeda protiv Zadra bila je dovoljna malim Zrinskicama da se iz skupine plasiraju u 1/8 finala i dio ždrijeba gdje se dijele medalje. Njihovo prvo natjecanje i već prolaz skupine.

U prvoj utakmici odličan i borben rukomet sa obje strane. Utakmica se odlučivala u posljednjim sekundama i ovaj put je otišla na stranu Dugopolja. Nakon poraza u prvoj utakmici nije bilo druge nego prolaz skupine tražiti preko ekipe Zadra. Iako je trener Puklek učinio sve da sa ekipe skine bilo kakav teret rezultata ipak se prve dvije trećine očito malo osjećala nervoza i nije sve išlo prema planu. Polovicom utakmice Zadranke i vode tri razlike, no tada su Zrinskice proigrale i do kraja utakmice slavile sa osjetnom prednošću.

Iako su naše ekipe redovito na završnicama veliki je uspjeh ove mlade ekipe što su prošle skupinu već na prvom natjecanju. Čestitamo i treneru Pukleku koji je odmah u svom debiju na završnici izborio plasman u drugi krug.

Danas ih u 1/8 finala čeka ekipa Koke, prvak naše regije. Sve se tu zna, nema međusobnih tajni. Dva puta su Kokice slavile u prvenstvu, možda je sutra red za Zrinskice. Ako već niste u Poreču u 9:00 YouTube kanal HRS-a.

izvor: ŽRK Zrinski