Image

M. Petak:”Ambicije kluba su završiti u Top 5″

NK Podturen je u drugi dio polusezone krenuo pobjedom nad Bratstvom u Savskoj Vesi sa 3:2 i trenutno se nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice Premier lige.

Puleni Stevice Žganec su u odigranih 16. kola osvojili 28 bodova uz pozitivnu gol razliku +18 ( 41 postignuta i 23 primljena gola ). Listu strijelaca u momčadi predvodi Igor Šegović s postignutih 8 pogodaka.

U sklopu 17. kola NK Podturen na svom terenu u subotu s početkom u 15 h ugošćuje ekipu Sloge iz Štrigove.

Najavu same utakmice i ambicijama kluba dao je ponajbolji igrač i playmaker Matija Petak.

„Jesenskim djelom sezone sam osobno jako zadovoljan, no šteta što nismo uzeli još više bodova u nekim utakmicama u kojima smo morali. Zimskih priprema smo se primili ozbiljno i puno trenirali, ali to nismo pokazali u prijateljskim susretima. Doveli smo samo jednog igrača i to mladog Brazilca Eduarda koji se još prilagođava, no već je zabio i prvi prvenstveni pogodak u Savskoj Vesi. Atmosfera je odlična oko cijelog kluba što smo i pokazali protiv Bratstva iz Savske Vesi u jako napetoj utakmici. Ambicije kluba su završiti u Top 5 Premier lige. Protivnik kao Sloga je uvijek jako nezgodan s jako dobrim igračima unatoč prikazanim rezultatima u dosadašnjem djelu sezone. Potrudit ćemo se da bodovi ostanu doma“, rekao je Petak.

Susret Podturna i Sloge ( Š ) voditi će sudačka trojka Klarić Damir, Križarić Borut i Čižmešija Rudolf, a delegat će biti Hajdinjak Zoran.

Matija Petak drugi je nogometaš koji će se okušati u pogađalici 17. kola Međimurske Premier lige. Podsjećamo, pogađalicu je s četiri 4 pogodaka otvorio Danijel Kvakan, kapetan NK Graničar (K).

Pogađalica Matije Petaka:

Podturen – Sloga (Š) 1
Mladost Komet – Bratstvo (SV) 2
Graničar (K) – Draškovec 1
Nedelišće – Međimurec X
Naprijed – Dinamo (P) 2
BSK – Centrometal 1
Mladost (SM) – Galeb 1
Bratstvo (J) – Jedinstvo (GM) 1