Image

“Kako je krenulo, zadovoljni smo polusezonom”

U Nogometnom klubu Međimurje održali su novinarsku konferenciju povodom kraja jesenskog dijela sezone.

Na samoj konferenciji govorili su trener Vjeran Simunić, predsjednik Rajko Toplek i kapetan Daniel Turk.

“Utakmica u Domašincu je izolirani slučaj i ona je bacila sjenu na ono sve dobro što smo napravili u posljednjih 8 mjeseci. Do te utakmice sam jako zadovoljan učinjenim. U ljeti smo na, unatoč brojnim izostancima napravili odličan posao i zacrtali smo ciljeve za prvi dio sezone. Ako ostanemo na okupu, ova ekipa moći će se potući sa svima u ligi. Dali smo priliku vrlo mladim igračima, a one koje smo označili nositeljima, postali su još bolji igrači. U 13 odigranih utakmica samo sam nezadovoljan jednim poluvremenom protiv Poleta i Podravine. Nismo imali sreće u nekim situacijama, suci su griješili i to je rezultat na tablici. Ova naša ekipa ima veliki potencijal i to je naše srebro. Naš kapetan ima 20 godina i smatram da je situacija u klubu jako dobra. Uprava je napravila odličan posao”.

Nakon trenera govorio je predsjednik kluba Rajko Toplek.

“Jesam i nisam zadovoljan odrađenim. S obzirom na ekipu koju smo slagali u hodu, sam zadovoljan i smatram da smo na pravim nogama. Rješavamo sve svoje obaveze uz pomoć grada, županije i sponzora. Bez njih ne bi funkcionirali, a uz sebe imam i najbliže suradnika, Turka i Jukića. Prvo se moramo pojačati Uprave i u razgovorima smo s jednim velikim imenom u međimurskom sportu”, kratko je poručio Toplek.

Kapetan momčadi osvrnuo se na prvi dio sezone.

“Sezona je počela tako da smo samo Štajerec i ja bili u klubu. Trener Simunić nas je s Upravom okupio te smo se odlučili. bilo je ružnih glasina, ali smo pokazali da smo dobri. Uprava je odradila odličan posao i vjerujem da ćemo biti još bolji”, zaključio je mladi Turk.

hdrpl

Početak priprema bit će krajem siječnja ili početkom veljače.