Image

Jurica Smolek najbolji na turniru Udruge osoba s intelektualnim teškoćama

Prošle subote 01.06.2024. održan je turnir Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Međimurske županije u stolnom tenisu. Organizator turnira bio je STK Putjane pod vodstvom predsjednice kluba Željke Podgorelec-Sirc i voditelja Zlatka Murkovića.

Turnir je otvorila predsjednica Željka Podgorelec-Sirc i svim sudionicima zaželjela puno sportske sreće. Na turniru su i ove godine sudjelovali predstavnici udruge OSIT iz Krapine. Natjecatelji su bili podijeljeni u dvije podjednake grupe, a dvoje najboljih iz svake skupine osiguralo je sudjelovanje u polufinalu. Ostali su igrali razigravanje za 5.-11. mjesta.

U prvom polufinalu sastali su se Smolek Jurica i Šarić Stjepan, a pobjednik je ovog puta bio Smolek Jurica. Drugi polufinalni par bio je interesantan jer su rekete ukrstili zaručnici Trupković Tomica i Kozar Indira. Nakon napete borbe pune preokreta, pobjedu je odnijela Indira Kozar. Finalni meč nije donio puno iznenađenja, ali se Kozar Indira pokazala kao dostojan protivnik Smolek Jurici koji je osvojio ovogodišnji turnir bez izgubljenog seta.

UKUPAN POREDAK:

1. SMOLEK JURICA

2. KOZAR INDIRA

3. TRUPKOVIĆ TOMICA

4. ŠARIĆ STJEPAN

5. BACINGER DARKO

6. ŠKRLEC NEVEN

7. ŠTURLAN KRISTIJAN

8. BELOŠEVIĆ DUŠKO

9. SOKAČ HRVOJE

10. JAGOŠ DALIBOR

11. LOVRENČIĆ ANA

POREDAK ŽENE:

1. KAZAR INDIRA

2. 2. LOVRENČIĆ ANA

POREDAM MUŠKI:

1. SMOLEK JURICA

2. TRUPKOVIĆ TOMICA

3. ŠARIĆ STJEPAN

4. BACINGER DARKO

5. ŠKRLEC NEVEN

6. ŠTURLAN KRISTIJAN

7. BELOŠEVIĆ DUŠKO

8. SOKAČ HRVOJE

9. JAGOŠ DALIBOR

Još se jednom dokazano da je zajedničko druženje i priznanje zajednice koja cijeni njihova postignuća mnogo značajnije nego osvojeni pehari kojima se svi izrazito ponose. Na kraju su se natjecatelji i posjetitelji družili na domjenku i dogovorili nova druženja, susrete i turnire na koje im je namjera pozvati veći broj udruga iz drugih županija.