Image

Jukić nastavlja voditi Međimurje, ali s novim pomoćnikom

Izvršni odbor NK Međimurje jučer je održao svoju redovnu sjednicu s koje nam je stiglo sljedeće priopćenje.

– Izvršni odbor NK Međimurje na jučerašnjoj redovnoj sjednici je jednoglasno potvrdio da će seniorsku momčad i u predstojećoj sezoni voditi Antun Jukić. Uprava, ali i momčad izrazili su zadovoljstvo njegovim dosadašnjim radom te se očekuje da kvalitetno pripremi momčad za nadolazeće izazove i ostvarenje klupskih ciljeva. Njegov pomoćnik biti će nekadašnji igrač NK Međimurje Andre Silva koji je i prošle godine u dijelu sezone bio član stručnog stožera, a sada će se u potpunosti posvetiti radu u klubu.

Potvrđeno je da će pripreme seniorske momčadi NK Međimurje započeti u ponedjeljak, 15. srpnja te je usvojen plan odigravanja prijateljskih utakmica koje će se odigrati prema sljedećem rasporedu:

1. NK Sloga Štrigova – Nk Međimurje, subota, 20.07.
2. NK Međimurje – NK Heviz, subota, 27.07.
3. NK Polana – NK Međimurje, subota, 03.08.
4. NK Međimurje – NK Međimurje juniori, utorak, 06.08.
5. NK Novi Marof – NK Međimurje, subota, 10.08.
6. NK Bednja – NK Međimurje, utorak, 13.08.

Planirano je i gostovanje kod NK Kurilovec u subotu, 17.08., ali će se, s obzirom da je početak prvenstva pomaknut tjedan dana ranije, pokušati dogovoriti novi termin te utakmice.

Članovi Izvršnog odbora upoznati su da će Plenum klubova 3.HNL-Sjever održati u ponedjeljak, 22.07. kada će biti poznat i kompletan raspored aktivnosti – navodi se u priopćenju NK Međimurje.