Image

Hrustek:”Vjerujemo da će se sav rad tijekom cijele sezone nagraditi”

Danas završava sezona za NK Međimurec, a negdje oko 19:30 sati trebali bi znati da li je kraj dočekan s drugim trofejom u rukama.

Osvajači Međimurske Premier lige s velikim optimizmom dočekuju Polet (SMnM), budući da su na gostovanju odigrali 0:0. Sada s istim snagama ulaze u uzvrat, s time da vrijedi pravilo gola u gostima.

“Očekujemo još jednu tešku i zahtjevnu utakmicu protiv jako kvalitetne ekipe Poleta. U prvoj utakmici smo pokazali da možemo kvalitetno parirati. U utakmicu ulazimo puni samopouzdanja, i vjerujemo da će se sav rad tijekom cijele sezone nagraditi i da možemo do titule. Finale je nagrada za sav rad tijekom cijele sezone, tako da je za sve nas užitak igrati u finalu pred velikim brojem gledatelja”, kazao nam je kapetan Međimurca Filip Hrustek.

Finalni susret počinje u 17:30 sati, a snage će odmjeriti momčadi koje su osvojile lige u kojima nastupaju.

“Polet je izrazito kvalitetna momčad sa velikim brojem kvalitetnih pojedinaca koju izrazito respektiramo. Sama činjenica da nisu poraženi više od godinu dana govori o njihovoj kvaliteti. Za kraj pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu podržati svoje favorite”, zaključio je Hrustek.