Image

HAKL LUDNICA! Bliži se kraj prijava, do sada prijavljeno 55 ekipa

U tijeku su prijave za peto izdanje Malonogometnog hakla koje će biti najveće do sada.

Naša hakl priča počela je još 2020. godine u sklopu tadašnjeg Family Parka Zmajček, a nastavila se u Maloj Subotici i Čakovcu, a sada će drugu godinu biti u Nedelišću, na Sportskom parku Trate.

Malonogometni hakl igra se 22. i 23. lipnja u šest kategorija, a prijave se primaju do 17. lipnja u 20 sati. Do sada se prijavilo 50 ekipa, za sada najviše u kategoriji 2015. i mlađe gdje je prijavnicu ispunilo čak 20 ekipa. Ove godine po prvi puta imamo službenu lopte Select koje nam je omogućilo poduzeće Mercury.

Kategorije na ovogodišnjem 5. malonogometnom haklu:

2007 i mlađi – nedjelja od 11h

2009. i mlađi – subota prijepodne (od 8h)

2011. i mlađi – nedjelja poslijepodne (od 14h)

2013. i mlađi – subota poslijepodne (od 14h)

2015. i mlađi – nedjelja prijepodne (od 8h)

2017. i mlađi – nedjelja prijepodne (od 8h)

*cure mogu biti godinu dana starije

*točna satnica znat će se tri dana prije turnira

Kotizacija i nagrade

U kotizaciju od 8€ po igraču uključeno je toplo jelo, osvježavajuće piće, vrijedna nagrada za sudjelovanje, puno utakmica, brojnih osmijeha, novih prijateljstva, a oni najbolji imat će što pronaći u nagradnoj vrećici. Također, svaka ekipa imat će minimalno 5 utakmica. Turnir se igra na male golove (1m) na terenu veličine 20x12m.

Nakon grupne faze igra se turnir završnice, ali i utješni turnir kako bi svaki natjecatelj odigrao optimalan broj minuta. Maksimalan broj igrača po ekipi je 6.

Prijave se primaju putem ONLINE obrasca ili putem Vibera, Wappa te pozivom na broj 099 440 2093.

Za hladna pića i topla jela bit će zaduženo NK Nedelišće dok će brigu za zdravlje voditi Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.

Nagrade pripremaju brojni sponzori: Terme Sveti Martin, Decathlon, Ball Socks, Općina Nedelišće, Mlultipro, Zvonarek sistemi, Motoreni, Max Trade, Hidroing.

Ovako je izgledalo prošlogodišnje izdanje Hakla.