Gimnastikom završilo “Sportsko ljeto” u Nedelišću

Sa krajem tjedna završava trinaesta godina projekta pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće „SPORTSKO LJETO 2021.“ koje se provodilo u SGC-u Aton, SRC-u Trate i Sportskom parku Trate.

Sportski kampovi za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole održavali su se od 12.7. do 03.09.2021. Djeca su sudjelovala na petodnevnim kampovima: NOGOMETA- nogometni klub Nedelišće, ODBOJKE- odbojkaški klub Centrometal, TENISA-teniski klub Nedelišće, KARATEA-karate klub Međimurje, KOŠARKE-košarkaški klub Nedelišće, ATLETIKE-atletski klub Nedelišće, RUKOMETA-rukometni klub Nedelišće i GIMNASTIKE-gimnastički klub Marijan Zadravec Macan.

Klubovi partneri su kroz kampove djeci prezentirali svoje sportove, upoznali ih sa osnovama i na taj način ih pokušali privući u svoje redovne programe.

Posljednji kamp održavao se od 30.08. – 03.09.2021.  u  organizaciji najuspješnijeg hrvatskog gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan. U pet dana održavanja kampa, prošlo je 44 djece koja su se upoznala sa različitim spravama i bazičnim elementima „majke svih sportova“ – gimnastikom

Ove godine je 85 djece iskoristilo projekat da bi se upoznali sa različitim sportovima, naučili osnove, bavili se tjelesnom aktivnošću i stekli nova prijateljstva.