Image

Gimnastičarke Nedelišća predstavile se osnovnoškolcima

U utorak, 12. rujna 2023. god. u Osnovnoj školi Nedelišće, u organizaciji OŠ Nedelišće i Gimnastičkog kluba ”Nedelišće” obilježeni su Dan sporta i Hrvatski olimpijski dan.

Aktivnosti su započele pred više od 500 djece, u školskoj dvorani prezentacijom gimnastičkih vještina mladih članica GK ”Nedelišće”. Prezentaciji su prisustvovali gotovo svi učenici i nastavnici škole, koji su s oduševljenjem pratili nastupe i prikaz svih elemenata gimnastike.

Poseban gost ovog Dana sporta bila je jedna od najboljih hrvatskih gimnastičarki i najbolja Međimurska sportašica, višestruka sudionica i finalistica Europskih prvenstava, osvajačica brojih medalja na Svjetskim kupovima i državna prvakinja Tijana Korent. Tijana se prigodnim govorom obratila prisutnima, te istaknula važnost bavljenja sportom djece i mladih.

Dan se nastavio aktivnim sudjelovanjem učenika u sportskim aktivnostima u kojima su mlađi gimnasticirali, a stariji biciklirali u Badličan, gdje su se okušali u štafetnim igrama, odbojci i nogometu.

Na kraju dana svi sudionici iskazali su izuzetno zadovoljstvo organizacijom Dana sporta i obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana, te najavili nova sportska druženja.”