Image

[FOTO] Iz Zagreba s puno predivnih trenutaka

U nedjelju, dana 12.05.2024. nogometni klub NK Naprijed Cirkovljan svojim je najmlađim kategorijama iz škole nogometa Cirkovljan osigurao jedinstvenu priliku da zaigraju protiv otvorene škole nogometa Dinamo i to u Zagrebu na Maksimiru.

U nedjelju, posjetili su GNK Dinamo u Zagrebu, gdje su djeca imala priliku zaigrati protiv otvorene škole Dinama. Ukupno su odigrali tri utakmice tako da su sve tri kategorije U-9, U-8, U-7 imale priliku zaigrati uz podršku svojih trenera Petra Božeka i Silvija Radikovića. Nijedna utakmica nije prošla bez golova u protivničkoj mreži, a najmlađa ekipa U-7 pobijedila je rezultatom 2-6. Dokaz je to da škola nogometa Cirkovljan ima male talente i kvalitetne trenere i zbog njih ne moramo brinuti za budućnost nogometa.

No, kad se radi o najmlađima, nije samo nogomet u pitanju, ekipa iz Cirkovljana na put u Zagreb išla je autobusom na kat s ukupno 78 popunjenih mjesta, jer su djecu pratili roditelji koji su se sami organizirali za ovakav izlet, naravno na čelu s Upravom Naprijeda koja odrađuje dobar posao. Osim dobrih utakmica, djeca su imala priliku posjetiti stadion, pogledati svlačionice i dvorane unutar stadiona, napraviti fotografije za pamćenje, a uz sve to nije nedostajalo pjesme, veselja, druženja i dobrih uspomena.

Valja napomenuti da Nogometna škola Cirkovljan ima tri mlađe kategorije, U-7, U-8 i U-9, a školu polaze djeca iz Cirkovljana i okolnih mjesta kao što su Draškovec, Oporovec, Otok, Prelog, a škola nogometa za djecu je potpuno besplatna, jer se oprema osigurava prvenstveno od sponzora.

Odluka Uprave je da se maksimalno posvećujemo radu sa djecom jer djeca su najveća budućnost našega kluba te garancija uspjeha i održivosti te nastojimo sve resurse usmjeravati u to da djeca imaju sve potrebno za treniranje i bavljenje sportom. Tu osim velikog broja firmi, pojedinaca i volontera koji nam pomažu sa sponzorstvima, treba pohvaliti grad Prelog koji uvijek pomogne kada je potrebno te podržava i cijeni naš rad sa djecom.

U srpnju Dinamov kamp u Cirkovljanu

Posjet Dinamu super je uvertira Dinamo kampu koji će se održavati u Cirkovljanu od 17. do 20. srpnja za koji trenutno traju prijave. Naime, NK Naprijed Cirkovljan već drugu godinu za redom domaćin je nogometnog kampa Dinama za djecu od 2008. do 2017. godišta,  a za više informacija nazovite na 099 231 72 97 (Josip) ili pišite na email: naprijed.cirkovljan@gmail.com, a sve detalje možete pronaći i na facebook stranici kluba NK Naprijed Cirkovljan.