Image

[FOTO] Čakovečki plivači podijelili zahvalnice i dresove

“U ime organizatora aukcije, Dine Škvorca i Međimurske Sportske mreže svima od srca zahvaljujemo na donacijama. Zahvaljujemo i onima koji su se natjecalji za desove, je bez njih ne bi se mogao sakupiti ovaj iznos”.

Sveukupno je na aukciji koja se provodila na našem Facebook profilu bilo ponuđeno 15 dresova, a na račun Čakovečkog plivačkog kluba uplaćeno je 3735 eura. Sama aukcija održala se pod nazivom „Kupi dres za sjajne čakovečke plivače s invaliditetom“.

U ime Čakovečkog plivačkog kluba obratio se Goran Kolarić, klupski predsjednik.

“Od srva zahvaljujem Dini Škvorcu i Međimurskoj Sportskoj Mreži što su održali aukciju koja će pomoći ovim mladim sportašima. Oni sjajno treniraju uz trenereicu Saru i vjerujem kako će biti još bolji”, poručio je klupski predsjednik dok se trenerica Sara Čuka od srca zahvalila svima te je pohvaila rad mladih plivačica i plivača.

Sjajni plivači su koji predstavljaju Čakovečki plivački klub su: Teo Škvorc, Jakša Mislović, Nikola Kosec, Andrej Marjanović, Mirna Roginek, Dora Radiković, Mateo Fažon i Gabriel Puljić Hercigonja.

Dresove za mlade sportaše kupili su: Luka Bobičanec, Saša Grkavac, Srečko Lukman, Igor Halić, Marko Sinković, Fran Balent, Robert Punčec, Klaudija Vrančić, Patrik Kirić, Sandro Novak, Niko Gelo, Filip Vabec, Magdalena Grkavac i Antonio Kovačić.

Mladi plivaki su nakon uvodnih riječi podijelili dresove i zahvalnice svim donatorima. Sama svečanost završila je zajedničkom fotografijom sportaša i donatora.