Efikasnost im je vrlina, a plod svega je jesenski naslov

Predstavljamo vam jesenske prvake županijskih nogometnih liga.

U Premier ligi jesenski naslov otišao je put Kotoribe, u 1. MNL jesenski naslov osvojio je Omladinac (NSR), u 2. MNL jesenski titulu ima Mladost (D) dok su u 3. MNL jesenski prvaci Jadran i Donji Koncovčak. Kratki serijal od pet članaka započet ćemo s Graničarom (K).

Graničar (K) je klub bogate tradicije koja seže još od 1928. godine. Klub iza sebe ima bogatu vojsku volontera, a vrijedan i predan rad oko kluba vidjljiv je i na ljestvici Međimurske Premier lige. Graničar (K) je na čelu s trenerom Mario Piškorom osvojio jesenski naslov sa 33 boda, šest više od drugoplasiranog Međimurca. Imaju najbolji napad lige sa 53 postignuta gola, a primili su 25 golova. Klupsku ljestvicu strijelaca predvodi Dario Nađ s 14 pogodaka, a on je ujedno i drugi strijelac lige. Uz Nađa, efikasnu jesen imali su Nikola Golenja s 12 pogodaka, Dean Volar s 9 pogodaka i Danijel Brčić s 8 pogodaka.

Nogometaši Graničara (K) zabili su najviše u ligi

Za Graničar (K) u prvom dijelu sezone igrali su: Dominik Sabol, Dean Volar, Dario Nađ, Dominik Burek, Danijel Kvakan, Karlo Jadanić, Danijel Brčić, Nikola Golenja, Igor Gal, Petar Mikulan, Ivan Jendrić, Luka Mustač, Luka Harači, Mario Gregurina, Ivan Tilošanec, Vedran Purić, Franjo Dolenec, Lovro Radmanić, Marin Posavec, Fran Čmrlec, Vilim Kos, Borko Beliga i Danijel Nađ.