Image

Dominik Jadan:”Još nemam osjećaj da je sve gotovo”

Nogometaši Dubravčana osvojili su naslov prvaka 1. Međimurske nogometne lige. U šampionskoj sezoni imali su uspone i padove pa je titula stigla tek u posljednjem kolu. Osim što su proslavili naslov prvaka na posljednjem susretu, svima će taj dan ostati u sjećanju zbog oproštaja ikone kluba, Dominika Jadana.

Popularni Dodo je u svojoj dugoj seniorskoj karijeri, koja je trajala čak 19 godina, igrao za samo jedan klub, a to je Dubravčan.

“Ne znam što bi rekao. Još nemam osjećaj da je gotovo. Tek kad se dečki vrate treninzima, a ja ih gledam s ograde, tek onda ću znati odgovoriti. Kroz ovih 19 godina igranja za seniore sam prošao sve što jedan igrač može proći s klubom, kako bi se reklo “i sito i rešeto”. Igrao sam za prva mjesta, ljenčario u sredini tablice, borio se za ostanak, ispadao iz lige. Tako da sam stvarno sve iskusio. Bilo je to lijepih 19 godina”, kazao nam je Dominik Jadan.

Zanimalo nas je kako će izgledati Dominikova sportska budućnost.

“Ha budućnost. Vidjet ćemo. Sigurno ne trener. Za to nisam. Sigurno ne sudac. Pomaganje dečkima u upravi, moguće”, zaključio je Dodo.

Iz NK Dubravčan izdvojili su jedan zanimljivi detalj iz njegove karijere.

“Jedne subote u mjesecu rujnu Dominik se ženio. Drugi dan, direktno „ z svati“ došao je na Krbulju te odigrao cijelu utakmicu, derbi protiv NK“Vidovčan“. Iako umoran i neispavan poslije cijelonoćnog slavlja odigrao je vrlo dobro. Obrana nije primila pogodak. Nismo ga ni postigli (tekma završila 0:0), ali to nikada nije bio njegov posao”.