Deset pogodaka u Štefancu, Podturen bolji od Omladinca (NSR)

Nedjelja je bila idealan dan za odigravanje trening utakmica.

Jadran – Strahoninec 4:6

Prvi set otišao je stranu Strahoninca u susretu sa 10 pogodaka. Strahonincu su pobjedu donijeli Lađević kao trostruki strijelac, Moharić s dva pogotka dok je jedan pridodao Žunić. Strahoninsku napadačku igru u trening utakmicama vrijedi pohvaliti jer su izabranici trenera Hadžića u četiri utakmice postigli 20 pogodaka.

Dinamo (P) – Sloga (Š) 4:2

Na čakovečkom travnjaku snage su odmjerili palovski Dinamo i štrigovska Sloga. Palovčani su opravdali ulogu favorita pobjedom 4:2. Kod Sloge strijelci su bili Šoštarić i Kanski. Za Dinamo (P) trostruki strijelac bio je Karlo Baksa, a još je jedan dodao Gajnik.

BSK – Centrometal 2:3

Nogometaši Beličkog BSK-a i Centrometala iz Macinca danas su odigrali zanimljivu trening utakmicu. U prvom poluvremenu bila je tvrda utakmica s puno prilika te jedini pogodak postižu Macinčani pod sam kraj poluvremena za vodstvo 1:0. Beličani se bude te sjajnim pogotkom Ignjića zabijaju za 1:1. Nakon toga puno prilika s jedne i druge strane, a Beličani vode 2:1 golom Dežđeka. Do kraja susreta Centrometal postiže dva pogotka za konačan rezultat 3:2.

Podturen – Omladinac (NSR) 4:1

Podturenčani su slavili s visokih 4:1. Dvostruki strijelac kod Podturna bio je Horvat, a jedan pogodak postigli su Antolović i Petak. Kod Omladinca strijelac je bio Novak.

Naprijed – Radnički Hrženica 2:2

Naprijed je s dva pogotka Filipa Varge odigrao neodlučeno sa varaždinskim županijskim prvoligašem.

Subotnji rezultati:

Polet (SMnM) – Nafta 1:4

Zadrugar – Venera 4:2

Tehnika – Graničar (K) 2:3 (Ujlaki, Nađ, Gregurina)

Naprijed – Sloboda (S) 4:2 (2X Trstenjak, Jagić, Božek)

Mladost (SM) – Draškovec 1:2 (Dodlek/F. Balent, Ivančić)

Polet (P) – Hodošan 3:0 (Munđar, Deglin, Višnjić)

Bratstvo (J) – NK Sveti Križ Začrtje 2:1

Dubrava (S) – Mačkovec 0:0

Donji Koncovčak – Plavi (P) 1:6

Međimurec — Rudar 5:3